کد خبر : 2303
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 - 22:34

وضعیت آب جناح هر روز بدتر از دیروز…!

وضعیت آب جناح هر روز بدتر از دیروز…!

به گزارش جناح آنلاین ، با رسیدن به فصل گرم سال مردم منطقه خشک و کم آب جناح? در تامین آب مصرفی خود با مشکلات عدیده ای روبرو شده اند. اگرچه مشکلات آب شهر جناح تنها به ماههای گرم سال محدود نمی شود و در باقی ماهها نیز کمبود فراوانی وجود دارد اما طی روزهای

به گزارش جناح آنلاین ، با رسیدن به فصل گرم سال مردم منطقه خشک و کم آب جناح? در تامین آب مصرفی خود با مشکلات عدیده ای روبرو شده اند.

اگرچه مشکلات آب شهر جناح تنها به ماههای گرم سال محدود نمی شود و در باقی ماهها نیز کمبود فراوانی وجود دارد اما طی روزهای اخیر بنابه دلایل متعددی که از دور و نزدیک شنیده می شود آب شهر قطع و مردم در بی آبی به سر می برند.

تا پیش از این هر یک تا سه شبانه روز آب محلات شهر به نوبت به مدت چندساعت وصل می شده است که استفاده از آن نیز بدون وجود پمپ آب خانگی غیرممکن بود اما طی روزهای اخیر مشکلات آب دوچندان شده و در بعضی محله های شهر تعداد روزهای بدون آب دورقمی شده است و این بی آبی موجبات زحمت مردم را فراهم آورده است تا جایی که بسیاری از همشهریان برای تامین آب مصرفی خود به خرید آب معدنی و آب آب انبارها روی آورده اند.

برای کم آبی و بی آبی شهر جناح دلایل زیادی از جمله کمبود ذخائر آب در چاه های لاورمیستان ، فرسوده بودن لوله های انتقال آب و اتلاف آن در مسیر و نیز سهمیه ناکافی برای شهر جناح ذکر می شود.

پیشتر گفته می شد با تعویض شبکه لوله شهر و همچنین جداسازی خط آب جناح مشکل کم آبی مرتفع خواهد شد اما آنچه در عمل مشاهده می شود دقیقا عکس این ماجراست و نه تنها بهبودی حاصل نشده که روز به روز اوضاع بحرانی تر شده است.

با توجه به گلایه های همشهریان عزیز در زمینه آب ، از مسئولین ذیربط تقاضا می شود برای رفع کوتاه مدت و درازمدت کمبود آب منطقه جناح اقدامات لازم را انجام دهند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۳
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
farshid.ahmadi چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱:۳۴

این یک ظلم مسولین بستک نشان می دهد و راستی این زلزله ها تلنگری به مسولین ایجاد نکرد؟؟؟

vahid چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۳:۴۵

حالا مستقیم نیایم کسی رو متهم کنیم. من همیشه میگم اول باید از مسئولین خودمان بخواهیم.
در مسئله آب لوله کشی، من تا به حال شفافیت و جواب درستی حتی از مسئولین خودمون نشنیدم. هر وقت مسئله آن پیش می آمد، در جواب تعویض لوله های فرسوده پیش می کشند که باعث بهبود وضعیت آب میشود. حالا دو احتمال وجود دارد : یا در جاهای خاصی که مسئولین ساکن هستند وضعیت آب خوب هست یا هم کلا در جناح زندگی نمی کنند.
چون حداقل چیزی که من شاهد بودم وضعیت روز به روز بدتر شده است. حالا هر بار علت آن چه چیزی است، نتیجه نهایی کاهش آب است.

مسئله آب مثل بعضی از مسائل پیش پا افتاده نیست. حتما باید راه حل داشته باشد. اول اینکه مسئولین مربوطه مشخص کنند مشکل کمبود آب جناح چیست؟ کاهش سهمیه ( سیاسی کاری ) یا کمبود آب در کل منطقه یا هر دو. اگر کمبود آب است که باید یا به فکر لوله کشی آب از دریا بود و کل همت برای تسریع این روش به کار بست یا هم خیلی صاف و ساده به مردم بگویند دیگر نمیتوانند اینجا زندگی کنند.

راه حل کوتاه مدت، شاید کمک گرفتن از سد ۴ جناح که به منبع آب نیز نزدیک است کار آمد باشد ( البته حتما به ذهن مسئولین خطور کرده و مشکل فنی دارد ). اما برای بلند مدت راهکار مناسبی نیست چرا که سالهاست آب قابل توجهی در سد جمع نشده بود! و تنها راه حل شاید لوله کشی آب دریا باشد.

mohammad_p چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۷:۵۴

متاسفانه وضعیت آب خیلی بحرانی شده است ولی به نظر من کم کاری در جهت رفع آن صورت می گیرد . اگر مشکل لوله های فرسوده است چرا عوض نمی کنند ؟ مگر تعویض لوله ها چقدر هزینه برای دولت دارد . آن هم لوله هایی که زمانی به وسیله ی خیران تهیه شده ولی همیشه که خیران نمی توانند و نباید همیشه پول بدهند .
یکی از مسئولین محترم که آسم ایشان ذکر نخواهد شد اشاره می کرد دلیل کم آبی شهر جناح وجود حوض های ذخیره آب فرسوده در شهر و خانه هاست که علاوه برذخیره آب با نشتی آن اتلاف آب را شاهد هستیم و مردم باید همکاری کنند در جهت رفع آن ولی با توجه به بالا رفتن بسیار زیاد هزینه ها و عدم وجود سوبسیدی برای تهیه بشکه های بزرگ به جای حوض کاری در این زمینه صورت نخواهد گرفت چون به هر حال مردم در مناطق کم آبی مثل این نقطه کشور مجبور به ذخیره آب در خانه هستند و گرنه چه نیازی به ذخیره آب بود اگر آب از لوله ها دائما سرازیر می گشت /
لطفا در جهت رفع مشکلات مناطق کشور تبعیض نباشد . آب انبارها مگر چند روز دوام خواهد آورد ؟ اگر اب دریا هزینه انتقال آن زیاد است پچرا این منطقه در طرح آب محرم قرار نگرفت ؟ آیا وعده ها پوچ و خالی است یا شاهد عمل به آن خواهیم بود.؟

نظرات بسته شده است.