کد خبر : 2432
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 آذر 1393 - 22:30

بانصب تجهیزات جدید/تعداد کانال های فرستنده دیجیتال جناح افزایش می یابد

بانصب تجهیزات جدید/تعداد کانال های فرستنده دیجیتال جناح افزایش می یابد

به گزارش جناح آنلاین ، دستگاههای گیرنده دیجیتال در جناح که تاکنون تا ده کانال قابلیت دریافت و پخش شبکه های صداوسیما را داشته اند به زودی با نصب تجهیزات جدید قابلیت پخش بیست کانال خواهد داشت. پیرو پیگیری های صورت گرفته توسط صلاح رفیع زاد بخشدار جناح و جلسه ای که اخیرا در محل

به گزارش جناح آنلاین ، دستگاههای گیرنده دیجیتال در جناح که تاکنون تا ده کانال قابلیت دریافت و پخش شبکه های صداوسیما را داشته اند به زودی با نصب تجهیزات جدید قابلیت پخش بیست کانال خواهد داشت.

پیرو پیگیری های صورت گرفته توسط صلاح رفیع زاد بخشدار جناح و جلسه ای که اخیرا در محل بخشداری با حضور آقای نوروزی مدیر فرستنده های صداوسیمای مرکز خلیج فارس و مهندسین صداسیما برگزار شده است مقرر شد پس از نصب تاسیسات و ایستگاه جدید ، اهالی جناح از بیست کانال تلویزیونی دیجیتال بهرمند گردند.

گفته می شود دستگاه جدید تا ۳۰ شبکه ملی و بین المللی سیمای جمهوری اسلامی ایران قابلیت پخش دارد و برای اجرای آن بالغ بر هفتصد میلیون تومان هزینه خواهد شد.

لازم به ذکر است احداث ابنیه مورد نیاز به پیمانکار واگذار شده است و مقرر شده است پخش شبکه های جدید ماه آینده آغاز گردد.

همچنین شبکه ورزش که مورد درخواست بسیاری از همشهریان می باشد نیز ظرف ده روز آینده ازطریق دستگاه های گیرنده دیجیتال جناح قابل دریافت خواهد بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 14 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱۴
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
armena سه شنبه , ۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۱

کار خوبی انجام میدن…ولی تا بشقاب و قابلمه هست به اینا نیازی نیست….

vahid سه شنبه , ۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۳
کار خوبی انجام میدن...ولی تا بشقاب و قابلمه هست به اینا نیازی نیست....

راست میگی هزینه اضافه ست. مخصوصا که گیرنده های دیجیتال هم خودش هزینه های نسبتا مشابه ای رو برای مردم داره.
تجهیزات و نگه داری فرستنده ها هم هزینه زیادی برای دولت داره.

ولی در کل اقدام مثبتیه، حداقل کسانی که گیرنده دیجیتال دارند میتونن از کانال های بیشتر و با کیفیت بیشتری استفاده کنند.

نکته پنجشنبه , ۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۹

برای افرادی که میخوان از فضای سالم رسانه استفاده کنن عالیه و اصلا هزینه اضافه نیست.
همین دردسترس بودن رسانه های فاسد به قول شما بشقاب و قابلمه ممکنه نوجوانا و جوانا رو به انحراف بکشونه

vahid پنجشنبه , ۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۱
همین دردسترس بودن رسانه های فاسد به قول شما بشقاب و قابلمه ممکنه نوجوانا و جوانا رو به انحراف بکشونه

دوست عزیز کانال های مفیدی هم هستند که بستر قدیمی ( فرستنده های زمینی ) نمیتونن جوابگو باشند.
بخشی از بحث شاید بر سر کیفیت شبکه های داخلی باشه، ولی بخشی هم تکنولوژی مورد استفاده است. از نظر تکنولوژی، فرستنده های زمینی که قدیمی هستند چنین امکانی رو نمیدن یا هزینه ها بسیار گزاف میشه.

هر کشور که نمیتونه تمامی نیازهای رسانه ای جامعه رو به تنهایی بر طرف کنه. از کانال های علمی بگیر تا ورزشی و…
اما برای اینکه بدونید که این تکنولوژی قدیمی و پر هزینه تا چه اندازه توانسته جوابگو باشد به این لینک مراجعه کنید : وزیر ارشاد : ضریب استفاده از ماهواره ۷۱ درصد از مردم تهران را شامل می شود
آمارهای نسبتا مشابه ای هم در کل کشور وجود دارد.
همانطور که وزیر ارشاد در لینک بالا گفته به زودی شبکه های تلویزیونی جهانی بر روی تلفن همراه در دسترس خواهد بود. و ممنوعیت ماهواره برای مردم پنج سال بعد ( و حتی الان ) خنده دار است.
پس استفاده از تکنولوژی قدیمی ممکن است گاهی فقط هزینه باشد. باید راههای دیگری پیدا کرد. مثلا آموزش خانواده ها که سن مشخصی برای کانال های مشخصی از تلویزیون در نظر بگیرند.
این لینک رو هم ببینید : نمی‌گوییم ماهواره آزاد شود اما …
موفق باشید

d.beckham پنجشنبه , ۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۹
برای افرادی که میخوان از فضای سالم رسانه استفاده کنن عالیه و اصلا هزینه اضافه نیست.
همین دردسترس بودن رسانه های فاسد به قول شما بشقاب و قابلمه ممکنه نوجوانا و جوانا رو به انحراف بکشونه

ضمن اینکه این اقدام مثبتیه خیلی حرف نادرستیه ک بگیم نباید ماهواره باشه یا نباید اینترنت باشه ک عامل انحرافن !! حالا مثلا با یه اقداماتی ماهواره ممنوع شد. اینترنت رو ک نمیشه ممنوع کرد،(نیاز زندگیه)کانال ها هم ک با اینترنت در دسترسن( حالا ب هر روشی)
ممنوع کردنشون هم ک خیلی هم کار زشتیه،ب ی نحوی دارن بهت توهین میکنن ک دارن برات تصمیم میگیرن حالا مثلا طرف ۴۰ سالشه? :-X اونم از این تصمیما !
در صورتی ماهواره می تونه نباشه ک نیاز مردم با رسانه داخلی رفع بشه ک نمیشه.حداقل الان نمیشه
و اینکه نمیشه یه ابزاری رو از جوون و نوجوون گرفت، یکی میگیری ده تا جایگزین داره و اصولا “اجبار کردن” جواب نمیده.
آره ممکنه ماهواره (و اینترنت) باعث انحراف بشن (برا افرادی) ولی موضوع اصلی اینه ک فرهنگ درست استفاده کردنشو نداریم. اول باید فرهنگ وارد شه بعد وسیله نه اینکه وسیله بیاد همه گیر هم بشه بعد بگیم اینکارو بکنیم اونکارو بکنیم دیگه کار از کار گذشته، یه مدتی باید بگذره تا خوب شه.
یه کم نظرم کلی بود و در جواب کاربر خاصی نبود : ) نقل قول هم برا اینکه نظرم با یه بخشی از نقل قول ب هم ربط داشتن … : )

نکته پنجشنبه , ۶ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۲

حرفمو نگرفتید یا من بدرسوندم
خانواده هایی هستن که دوست ندارن همون برنامه های سالم از ماهواره که چندهزار شبکه جورواجور و خیلیهاشون انحراف آفرین داره خودشون و اعضای خانوادشون نگاه کنن.یعنی اون شبکه ها براشون کافیه و نیازی به ریسک کردن اوردن ماهواره به خونه نیس.بعضا والدین ماهواره رو واسه مقاصد خوب میارن توخونه غافل از اینکه ممکنه برفرزندانشون به طرق مختلف تاثیر منفی بذاره
من فکرمیکنم شبکه های ایران نیاز خانواده ها رو میتونن تامین کنن و غالبا رفتن به سمت شبکه های ماهواره بهانه ای بیش نیست و متاسفانه همینها هم باعث شده خیلی از موضوعاتی که تا چندسال قبل واسه مردم تابو بود الان بشه عادی.حالا شما بگو فرهنگشو نداریم.خب میدونین فرهنگ ایجاد کردن در این موارد چقدر سخته و خیلی وقتا به قیمت کنار اومدن با بعضی از ناهنجاریای فرهنگی تموم میشه!

d.beckham پنجشنبه , ۶ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۳
حرفمو نگرفتید یا من بدرسوندم

من با حرف شما موافق بودم ک گفتین ممکنه باعث انجراف شن و میتونه تاثیر منفی داشته باشه ولی دیگه اینا بستگی ب این داره ک چجوری استفاده بشه ازشون و گفتم ک این اقدام نصب تجهیزاتی ک صورت گرفته خوبه? 🙂
نظرم کلی بود و همش در مورد پست یا نظر شما نبود. و ب اعتقاد من نمیشه به اجبار ماهواره رو از خونه ها جمع کرد چون فایده ای نداره و جواب نمیده این کار.
تاثیر منفی داشتن و دارن . خانواده ها باید بیشتر مراقب باشن : )? خود ماهواره بد نیست ،اینکه چجور استفاده بشه مهمه.

vahid جمعه , ۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲:۱۵
خانواده هایی هستن که دوست ندارن همون برنامه های سالم از ماهواره که چندهزار شبکه جورواجور و خیلیهاشون انحراف آفرین داره خودشون و اعضای خانوادشون نگاه کنن

خب چنین خانواده ای میتونه دیش و ریسیور نصب نکنه. قرار نیست حتما یک چیز ممنوع باشد تا از آن استفاده نکنیم.
یعنی اختیار برای انتخاب، یعنی بزرگتر خانواده تعیین کند که میخواهد استفاده کند یا خیر. برای خودش یا برای تمام اعضا. و هر قاعده دیگری که میخواهد قرار دهد.

خب میدونین فرهنگ ایجاد کردن در این موارد چقدر سخته و خیلی وقتا به قیمت کنار اومدن با بعضی از ناهنجاریای فرهنگی تموم میشه!

راه دیگری جز فرهنگ سازی نیست.
شما میگید سخته، خب ما هم نمیگیم آسونه . ولی تنها راه چاره است. چون تکنولوژی خود به خود وارد زندگی می شود، و ماهواره نشد، اینترنت، بلاخره فضاهای جدید وجود دارند.
تنها راه فرهنگ سازی است اگر هم به گفته شما برایمان هزینه اجتماعی دارد، باید آن را کاهش دهیم. ولی نمیتوانیم صورت مسئله رو پاک کنیم.
مسئولین سیاستگذار هم به این نتیجه رسیده اند که تاکنون صورت مسئله را پاک کرده اند و همش دنبال انکار و ممنوعیت استفاده از کانال های ماهواره ای بودن، اما الان فهمیدن کاش از اول به دنبال فرهنگ سازی برای خانواده ها بودن که هر خانواده بسته به سن و سال افراد خانواده و خلقیات، قوانین خودش را داشته باشد. قانون کلی برای این مسائل راه حل نیست، فرهنگ سازی یعنی قدرت قانون گذاری ( تصمیم گیری ) رو در حد خانواده ها بیاریم و خانواده خود یک نهادی برای تصمیم گیری عاقلانه شود.

armena جمعه , ۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲
برای افرادی که میخوان از فضای سالم رسانه استفاده کنن عالیه و اصلا هزینه اضافه نیست.
همین دردسترس بودن رسانه های فاسد به قول شما بشقاب و قابلمه ممکنه نوجوانا و جوانا رو به انحراف بکشونه

برنامه های سالم فضای رسانه ای ایران:? راز بقا? +? برنامه های پربار? […]? +? صحبت […]

……
داداش شما یا ندیدی!!!!یا همون اول کانال بدش رو دیدی!!!این قدر کانال مفید و تخصصی در ضمینه های مختلف داره که هر چی بگم تموم نمیشه!!!! :oldman:
شما نمیخوای چیزای بدشو ببینی قبلا شیطان بزرگ و بقیه یارانش راهشو پیدا کردن!!!قفل کردن کانال و حذف کانال و …..
صلوات عنایت فرمایید لازمه خدایی

————-
کنترل سایت : بخشی هایی از متن ویرایش شد.

نکته جمعه , ۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۸

آقای وحید شما برای خودتون میبرید و میدوزید
من کی گفتم که ماهواره نباشه یا ممنوع باشه؟!
من گفتم ابزار سالم بیاد برای اونایی که میخوان رسانه سالم داشته باشن.نبودن دستگاه دیجیتال خودش یه محدودیته برای اونایی که نمیخوان ماهواره داشته باشن.
ولی وقتی باشه خودشون انتخاب میکنن کدومو داشته باشن.ماهواره یا دستگاه دیجیتال

آقای ArmenA
اگه دقت کرده باشید من گفتم ممکنه به انحراف بکشونه نه حتما!! قابل توجه شما اکثرن متاسفانه این اتفاق میفته و بیشتر خانواده ها فقط بهانه شبکه های مفید و علمی میارن و عملا از شبکه های غیرمفید و متناقض با فرهنگ خودمون بیشتر استفاده میکنن
شما میگید کانال تخصصی و مفید و از واژه این قدر استفاده کردید.به نظرتون چنددرصد مردم از کانال های تخصصی بیشتر از کانال های عمومی استفاده میکنن؟

ضمنا همون چیزایی که میگی بدشو دیدی همون چیزایی که توماهواره کاملا عادیه و همینهاست که متاسفانه توفرهنگ خودمون پسنیدنده نیست (و به قول شما بدهست).بهتر بگم پسندیده نبود!! کم کم داره میشه 😮

vahid جمعه , ۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳
من گفتم ابزار سالم بیاد برای اونایی که میخوان رسانه سالم داشته باشن.نبودن دستگاه دیجیتال خودش یه محدودیته برای اونایی که نمیخوان ماهواره داشته باشن.
ولی وقتی باشه خودشون انتخاب میکنن کدومو داشته باشن.ماهواره یا دستگاه دیجیتال

خب رو این بحثی نیست. گرچه برای دولت کاملا بحث وجود داره. چون هزینه گزافی باید بابتش بپردازه. و دولت وقتی ابزاری کاربردش زیاد توجیهی نداشته باشه، اونو کم کم ور میداره.
اینطور نیست که بگه خب ما دستگاه دیجیتال رو میذاریم، ماهواره هم باشه. چون الان تمام کانال ها از طریق ماهواره قابل دریافته، پس یکبار اینجا هزینه میشه. یکیش هم فرستنده ها و نگه داریش و موارد امنیتیش هم از یک طرف.
میشه هزینه دو برابر. پس ممکنه دولت نخواد این هزینه رو بکنه. وگرنه من که تو پست اول گفتم اقدام مثبتیه، چون کسانی که از دستگاه گیرنده دیجیتال استفاده می کنند امکان مشاهده کانال های بیشتری رو دارند.

بیشتر خانواده ها فقط بهانه شبکه های مفید و علمی میارن و عملا از شبکه های غیرمفید و متناقض با فرهنگ خودمون بیشتر استفاده میکنن

خب اگر خانواده ای خودش این تصمیم رو گرفته که دیگه ما و شما چه بحثی میکنیم؟ بحث ما اینه که خانواده خودش دیگه باید بتونه صلاح خودش رو انتخاب کنه. اگر نمیتونه هم چوبش رو میخوره.
تو همه چیز همینطوره. خانواده ای که به تربیت بچه هاش اهمیت? نده یا سهل انگاری کنه بعدا نتیجش رو میبینه.

بحث من اینه باید فرهنگ سازی اصل قرار بگیره ( با در نظر گرفتن هر هزینه ای که ممکنه داشته باشه )، نه استفاده نکردن از یک تکنولوژی. چون لااقل در مورد اینترنت که موافق هستید عدم استفاده از اون امکان پذیر نیست؟ در نتیجه ممکنه مشابه همان مثالی که زدید که به بهانه شبکه های مفید …، اینجا هم به بهانه استفاده های درست، استفاده های نادرست بشه. در اینترنت خیلی هم سادست اتفاقا. ولی آیا میشه اینترنت رو کنار گذاشت؟ خیر. چون واقعا استفاده های مفیدش همه رو مجبور میکنه ازش استفاده کنند، و علاوه بر اون دولت هم بر افزایش سرعت، برای پیشرفت بیشتر واقف هست. حالا اینجا چیکار میکنید؟
قبول دارید راهی جز فرهنگ سازی، به هر قیمتی، راه دیگری نیست؟
به هر حال این وسط ممکنه خیلیا هم نتونن تشخیص بدن و در این پروسه، لطمه فرهنگی ببینند. ولی در سطح کلان برای تصمیم گیری همیشه از درصدی از تلفات چشم پوشی میشه.

نکته جمعه , ۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۷

عزیزم اینترنت فرق میکنه با ماهواره
نود درصد فضای اینترنت فضای سالمه اون ده درصده که ممکنه استفاده نادرست بشه.به نظر من بعضی اوقات از اون نوددرصدی که باید سالم استفاده بشه نادرست استفاده میشه که نگرانیهایی رو ایجاد کرده و با فرهنگ سازی میشه حلش کرد ولی ماهواره خیر.شما باید با بعضی از ناهنجاریها کنار بیای.دوستمون میگه شبکه های اضافی قفل کن سوال میپرسم شما چندتا ماهواره دیدی که کمتر از پنجاه تا کانال باز باشه؟؟

armena یکشنبه , ۹ آذر ۱۳۹۳ - ۳:۵۱

کاربر ((نکته)) تقریبا جوابی که میخواستم بدم به شما وحید داده….
پست من هم ویرایش شد…توسط کنترل سایت…

من فکر میکنم شبکه های ایران نیاز خانواده ها رو میتونن تامین کنن و غالبا رفتن به سمت شبکه های ماهواره بهانه ای بیش نیست
برای افرادی که میخوان از فضای سالم رسانه استفاده کنن عالیه و اصلا هزینه اضافه نیست.

طبق صحبت های شما من به این نتیجه رسیدم که فضای سالم از نظر شما فضای عاری از هر گونه ناهنجاری ها (به قول خودتون) هست و معتقد هستین کانال های ایرانی(تلویزیون داخل و نه قابلمه) اکثر نیاز های مردم را بر طرف میکنن!!!!!جالب هست…
نظر من:یک شبکه سالم نه تنها باید عاری از هر محتوای غیر اخلاقی باشه بلکه باید سرشار از مطالب جالب و علمی و مفید در همه ضمینه ها باشه(در این مورد کانال داخل بوق میزنن چه از نظر کیفیت و چه کمیت)من موندم چطور شما میگین تامین میشه نیاز مردم!!!در هیچ ضمینه ای آپدیت نیست برنامه های داخل!!!در هیچ ضمینه ای به صورت تخصصی وارد نمیشه!!!این رو چگونه شما به عنوان سالم مطرح میکنید؟؟؟با محتوای پوچ و بی ارزشی که مرتب داره تزریق میکنه تو مخ ملت…مردم عقب افتادن از دنیا!!!!
…………
این که گفتین:

بیشتر خانواده ها فقط بهانه شبکه های مفید و علمی میارن و عملا از شبکه های غیرمفید و متناقض با فرهنگ خودمون بیشتر استفاده میکنن

اگر همچین باشه طرف با اختیار خودش داره این کار رو انجام میده!!!!پس به من و شما مربوط نمیشه!!!
البته جواب درست تر اینه که منظور شما از فرهنگ چیه دقیقا!!!شاید برای فرهنگ اونا عادی باشه!!!منظورم مسایل غیر اخلاقی که قبلا به قول شما تابو بوده و الان عادی شده نیست……
…………………
جایی دیگه گفتین:

نود درصد فضای اینترنت فضای سالمه اون ده درصده که ممکنه استفاده نادرست بشه.به نظر من بعضی اوقات از اون نوددرصدی که باید سالم استفاده بشه نادرست استفاده میشه که نگرانیهایی رو ایجاد کرده و با فرهنگ سازی میشه حلش کرد ولی ماهواره خیر.شما باید با بعضی از ناهنجاریها کنار بیای.دوستمون میگه شبکه های اضافی قفل کن سوال میپرسم شما چندتا ماهواره دیدی که کمتر از پنجاه تا کانال باز باشه؟؟

این امار شایدم خیلی دقیق نباشه!!!حالا کاری نداریم!!!
الان دیگه شبکه های ماهواره ای زیر مجموعه نت داره میشه کم کم…از طرفی نت که خیلی ازادتره!!!میشه فرهنگ سازی کرد ولی کانال ماهواره ای نمیشه؟؟؟در صورتی که به عنوان مثال شما اگه فقط کانال راز بقا رو داشته باشی رو گیرنده اعضای خانواده مجبورن فقط اون رو نگاه کنن…مثال بود فقط(منم گیر دادم به این راز بقا…)پس مشکل کمتر پیش میاد…در فضای مجازی خیلی خیلی بیشتر میشه خراب کاری کرد….
پس نتیجه گیری خودم:
اینترنت و گیرنده دیحیتال و موبایل و ماهواره و ….همشون میشه ازش درست استفاده کرد…نیازی به حذفش نیست…همشون لازم هستن و جدایی ناپذیر از زندگی مردم
به اندازه کافی در مملکت نظریه پرداز داریم نیاز نیست ما نظر های خنده دار بدیم!!!یا مشکلاتی که سال ها پیش در کشور های دیگه حل شده ما بیایم تازه در موردش حرف بزنیم…نیایم بگیم? ۳G زمانی خوبه که فقط? ۳G باشه(یکی از مسئولین همچین نظر قشنگی دادن)یا مکالمه صوتی کافیست…نیازی به مکالمه تصویری نیست(اینم یکی دیگه از نظریه پردازان گفتن…)به جای در جا زدن و حذف یک تکنولوژی و منع استفاده اون از خود و خانواده بیایم خودمون رو برسونیم به بقیه کشور ها از نظر فرهنگ استفاده از کالای دیجیتال…

vahid یکشنبه , ۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۳
به جای در جا زدن و حذف یک تکنولوژی و منع استفاده اون از خود و خانواده بیایم خودمون رو برسونیم به بقیه کشور ها از نظر فرهنگ استفاده از کالای دیجیتال...

دقیقا. فکر کنم تو پست های قبلی هم گفتم که در ایران متاسفانه برای هر تکنولوژی یا هر چیز جدیدی، ابتدا سعی میکنن مانع بشن به دلایل مختلف، و هزینه ای که برای منع استفاده میکنند، برای فرهنگ سازی استفاده نمیشه.
بعد این تکنولوژی یا هر چیز جدید دیگه ای مورد استفاده مردم قرار میگیره ( یک نوع قانون شکنی هم در جامعه عرف میشه ) و آخرش مسئولین میفهمن که چه اشتباهی کردن و تازه به فکر این میفتن که فرهنگ سازی کنند.

این نشون دهنده روش غلطیه که همچنان ادامه داره. یه زمانی شطرنج ممنوع بود، یه زمانی ویدیو ممنوع بود، یه زمانی نمیدونم دوش آب و هر چی که فرض کنید. الان اینا که میگم شاید حتی بخندید. ولی قضیه همینه، روشی که اشتباه است رو نباید دوباره تکرار میکنه.

دوستی میگفت، البته بلانسبت همه، یک بار اشتباه کار انسان است، اما تکرار اون کار حیوان.

اما آخرش اینکه خانواده ها اگر اینقدر نتونند صلاح فرزنداشون رو در کانالهایی که در دسترس قرار میدن، بدونن، یا کلا تا این اندازه فرهنگ آموزش داده نشده باشه، مطمئن باشید، نمیتونن فرزندی رو تربیت کنند که در جامعه در حال تغییر کنونی بتونه پیشرفت کنه ( یعنی به جاهای دیگه بره و نه در یک روستا ساکن باشه ) و در عین حال لطمه نبینه.

( در پرانتز هم اشاره کنم، دسترسی به محتوای غیراخلاقی -که برای سنین مختلف تعریف مختلفی داره- از بستر اینترنت به مراتب راحت تر از کانالهای ماهواره ای است. و محتوای غیراخلاقی آن هم به مراتب بیشتر است. بله شاید ۱۰ درصد محتوای اینترنت محتوای غیراخلاقی باشه شایدم کمتر، اما حجم اطلاعات در اینترنت بسیار بسیار بیشتر از کانال های تلویزیونی است و درنتیجه اون درصد کم، حجم خیلی زیادی رو داره. از طرفی دسترسی هم بسیار ساده است. )

نظرات بسته شده است.